Voordeel Padel-Point

Merkendiversiteit

Wij hebben de grootste productselectie op padelsportgebied en bieden de nieuwste producten aan van alle bekende fabrikanten.

Enorm assortiment

Van trainingspak tot padelschoen bij ons vind je alles wat je op de baan nodig hebt. Wij beschikken over een breed productassortiment, zo vinden onze klanten alles wat ze nodg hebben.

Productkwaliteit

Wij bieden uitsluitend hoogwaardige merkproducten, die worden gekenmerkt door hun uitstekende kwaliteit.

Individueel en professioneel

Deskundig advies en uitstekende service zijn de basis voor tevreden klanten. Voor vragen, suggesties of informatie kun je op de volgende manieren contact opnemen:

- Tel.: +32 280 80348
maandag tot vrijdag van 09:30-12:00 en 14:00-15:30 uur

- E-Mail: info@padel-point.be

- Postadres:
Padel-Point
Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Duitsland

Eenvoudige verzending

Snelle en flexibele levering

Snelheid van levering is een belangrijk criterium voor het winkelen op het Internet. Daarom is de online-shop direct aan ons goederensysteem gekoppeld. Jij heb op elk gewenst moment de mogelijkheid om te zien of het artikel bij ons op voorraad is. De directe beschikbaarheid is een voorwaarde voor een snelle levering. Ben je tijdens normale levertijden niet thuis? Ook geen probleem! Bij ons kun je het gewenste afleveradres zelf bepalen en het pakket komt gegarandeerd naar je toe.

Verzending volgen - jouw bestelling in een oogopslag

Met tracking houd jij je bestelling in het oog en kun je op elk moment de leveringsstatus bezien. Het tracking-nummer ontvang je automatisch per e-mail, nadat het pakket door ons voor verzending gereed is gemaakt. Daarna kun je het persoonlijke nummer bij een medewerker van onze klantenservice opvragen. Voor het volgen van de verzending klik a.u.b. hier.

Veilige betalingsopties

Wij bieden diverse betaalmethoden inclusief iDEAL, vooruitbetaling, creditcard en PayPal.

Hoe werkt ruilen? Hoe krijg ik mijn geld terug?

Je kunt kiezen tussen de verschillende retouropties. We ruilen het geretourneerde artikel graag om voor een andere maat of een ander artikel. We kunnen de geretourneerde artikelen ook vergoeden. Als alternatief kun je de tegoedbon ook gebruiken voor je volgende aankoop.

Houd er rekening mee dat de retourkosten €1,95 bedragen.

Veilig winkelen met geld-terug-garantie

Jouw vertrouwen is voor ons belangrijk! Daarom worden persoonsgegevens of informatie niet aan anderen verstrekt. Dit is een belangrijk onderdeel van onze filosofie.

Eenvoudig, snel en gemakkelijk

Winkelen met plezier

Onze online shop is zeer gebruikersvriendelijk. Talrijke sorteer- en filterfuncties helpen je zo snel mogelijk het gewenste artikel te vinden.

Mijn account

Onder „mijn account“ kun je je bestellingen bekijken en je profiel met inbegrip van factuur- en leveringsinstellingen, e-mail-adres, wachtwoord en nieuwsbriefinstellingen bewerken. Wanneer je producten hebt gevonden die je pas later wilt kopen, kun je deze onder „verlanglijstje“ noteren en te allen tijde oproepen.