Geld-terug-garantie

Voorwaarden voor 30 dagen geld-terug-garantie

  1. Naast het wettelijke herroepingsrecht (annulering is misschien een beter woord?), garanderen wij een aanvullend herroepingsrecht: u kunt uw contractverklaring binnen 30 dagen in tekstvorm (bijv. brief, fax, e-mail) herroepen.
  2. De verlengde periode van 30 dagen begint met het verstrijken van de wettelijke annuleringstermijn van 14 dagen. Om de verlengde periode van 30 dagen te behouden, moet de herroeping op tijd worden verzonden.
  3. Stuur de annulering naar: Padel-Point, Tennis-Point Europe GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Duitsland, Fax: +49 (0) 5245 / 8353 - 499, E-Mail: info@padel-point.be
  4. Als u gebruik maakt van het uitgebreide herroepingsrecht, moeten de goederen origineel verpakt zijn (als de goederen in een geschikte verpakking zijn verzonden), volledig, ongebruikt (als de goederen nieuw waren) en vrij van schade. Dit geldt niet voor geïndividualiseerde producten of reeds geleverde diensten; bij gebruik van de bespanservice voor het racket kan alleen de aankoopprijs van het racket worden terugbetaald. Je wettelijke garantieclaims zijn hiervan uitgesloten, als de goederen tijdens het leveringsproces beschadigd zijn geraakt.
  5. U draagt de directe kosten van het retourneren van de goederen van €1,95.