Geld-terug-garantie

Voorwaarden van de "30-dagen geld-terug-garantie"

  1. Naast het wettelijk geldende herroepingsrecht bieden wij je de garantie van een extra herroepingsrecht: bij ons krijg je 30 dagen om de overeenkomst schriftelijk te herroepen (bijv. per brief, fax, e-mail).
  2. De termijn van 30 dagen gaat in op de dag dat jij of een derde partij, met uitzondering van de vermelde transporteur, de goederen in eigendom krijgt. Om gebruik te maken van de verlengde 30-dagentermijn voor herroeping dient het verzoek hiertoe tijdig te worden ingediend.
  3. De herroeping moet worden gericht aan: Tennis-Point GmbH, Hans-Böckler-Str. 29-35, 33442 Herzebrock-Clarholz, Duitsland, Fax: +49 (0) 5245 / 8353 - 499, E-Mail: info@padel-point.be
  4. Producten moeten bij het nastreven van het contractuele herroepingsrecht in hun originele verpakking (tenzij de goederen in daarvoor geschikte verpakkingen is afgeleverd), compleet, ongebruikt (als het bij de levering om nieuwe goederen gaat) en onbeschadigd zijn. Jouw wettelijke garantierechten blijven onaangetast, als de geleverde goederen reeds bij levering gebrekkig waren.