MAAK ELKE BEWEGING LEGENDARISCH

NIEUWE BELA V2.5 RACKET COLLECTIE

Welkom bij de volgende evolutie van padel excellence. De Bela V2.5 Racket Collection is hier om opnieuw te definiëren wat het betekent om de baan te domineren.  Deze power-gerichte collectie is mede ontworpen door een padellegende en biedt uitzonderlijke power, een solide gevoel en een brede sweetspot.

ONTKETEN ONGEKENDE KRACHT EN CONTROLE

De Bela V2.5 Racket Collectie is niet zomaar een set rackets - het is een game-changer. Gemaakt met precisie en expertise, bieden deze rackets uitzonderlijke power, een solide gevoel en een uitgebreide sweet spot. Zeg vaarwel tegen compromissen en hallo tegen ongeëvenaarde prestaties bij elke swing.

ONTWORPEN VOOR DE KAMPIOENEN VAN MORGEN

De Bela V2.5 Collectie is speciaal op maat gemaakt voor agressieve spelers met hoge prestaties die weigeren genoegen te nemen met iets minder dan de overwinning. Of je nu winners slaat of delicate dropshots uitvoert, deze rackets stellen je in staat om je spel naar nieuwe hoogten te brengen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN DIE BELA V2.5 ONDERSCHEIDEN:

  • Teardrop Vorm: Ervaar ongeëvenaarde precisie bij elk schot. De teardrop vorm van de Bela V2.5 Rackets genereert ongelofelijke power zonder in te boeten aan controle, waardoor je elke rally met precisie kunt domineren. Ervaar ongeëvenaarde precisie bij elk schot.
  • Spin Effect Texture: Het getextureerde oppervlak grijpt de bal bij contact, wat zorgt voor verbeterde spin en een uitzonderlijk gevoel bij elk schot.
  • Verbeterde grip: Vingerinkepingen in de keel zorgen voor een comfortabel tweedehandgevoel, terwijl een toegevoegde doorzichtige bumper het frame beschermt en de duurzaamheid verhoogt.

WAT IS ER NIEUW IN V2.5?VERMINDERDE COMPLEXITEIT


We hebben naar consumenten geluisterd en gereageerd door ons ontwerp te stroomlijnen. We verwijderen het Zipcord vanaf de Bela franchise en gaan terug naar de tekentafel om een verbeterd afneembaar polskoord te ontwerpen.iNSPIRERENDE BERICHTEN

Elk racket in de Bela V2.5 Collectie is voorzien van het krachtige script "Un Belasteguin nunca se rinde" op het polskoord, dat je inspireert om je grenzen te verleggen en nooit op te geven.VERBETERDE DUURZAAMHEID


Bela v2.5 consumenten zijn presteerders. Ze hechten waarde aan bescherming in hun uitrusting. We voegen de transparante bumper toe aan de nieuwe Bela 2.5 voor langere duurzaamheid. Nu kan je uitrusting je meedogenloze vastberadenheid op het veld evenaren, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur en goede prestaties.

INTRODUCTIE VAN DE COLLECTIE

BELA V2.5 ELITE

De Bela Elite V2.5 is ideaal voor agressieve aanvallers die op zoek zijn naar krachtige slagen en biedt next-level prestaties.
Het gestroomlijnde ontwerp heeft geweven carbonvezels die strategisch zijn gelaagd over een kern van Soft EVA Foam voor comfortabele, moeiteloze power.
Het Spin Effect getextureerde oppervlak verbetert de grip op de bal, wat resulteert in meer consistente en betrouwbare spin, terwijl een innovatieve hole-drilling techniek zorgt voor meer bite, zelfs als je de bal niet in de sweet spot slaat.

BELA V2.5 LT

Lichtgewicht padel racket ontworpen in samenwerking met de legendarische Fernando Belasteguin, perfect voor agressieve aanvallers die op zoek zijn naar moeiteloze power in hun slagen.
De Bela LT is ontworpen voor armvriendelijke speelbaarheid en combineert een kern van zacht EVA-schuim met een geweven laag koolstofvezel op het slagvlak, wat zorgt voor gedempte, comfortabele power bij elke slag.

BELA V2.5 PRO

Fernando Belasteguin's favoriete padel, ontworpen voor agressieve aanvallers die op zoek zijn naar kracht, precisie en consistentie.
Geïnspireerd door zijn onvermoeibare toewijding aan de sport en zijn onstuitbare drang om te winnen, maakt de Bela Pro gebruik van geavanceerde technologie om topprestaties te leveren, op maat gemaakt voor gevorderde spelers die het punt willen dicteren.
Het frame heeft een verbeterde sweet spot en een consistent gevoel, en is geïntegreerd met een stevig EVA-schuim en Primero Carbon, voor een krachtige combinatie van kracht en responsiviteit.

Verbeter je spel met de Bela V2.5 Racket collectie en ontdek wat het betekent om de baan echt te domineren.